STILL LEARNING

försöker lära mig min kamera just nu, håller på att prova massa olika inställningar och exprimenterar med den!en bild jag tog nyss, jag gillade hur färgerna blev när jag gjorde den svart vit

BLACK AND WHITE

Ibland blir vissa bilder så himmla mycket finare i färg eller i svartvitt, det gör så mycket mer med bilden om man i vissa fall gör den svart vit. Men ibland är den bäst i färg!


Vilken gillar ni bäst här?


DAYS TO GO

5 dagar!!!!! så lång tid är det kvar tills det är sommarlov. Herregud. Jag bllir helt upprymd så fort jag tänker på det. Helt galet. Trots att jag direkt veckan efter börjar sommarjobba ska det bli så himmla skönt. Jag har ändå lyckats få ett sommarjobb jag ser fram emot. Så det ska bli väldigt kul!
Slänger in lite sommriga bilder, så ni får min känsla som jag har just nu

idag åker jag bort till sörmland! så nu för ni nöja er med det som finns

VARMA TANGENTER

satt på ballkongen och brände nästan fingrarna på mina tangenter, tycker datorer om sol?
Det känns inte riktigt så.
Vi gick än en gång igenom stadsparken och herrejösses, alla dessa blommor.
Känns lite tantigt att man tycker det är så vackert med alla dessa blommor som finns där!tog lite bilder upp mot träden, det ser så härligt ut!

Jag och min kära pôjk tog första doppet igår! det var faktiskt rätt skönt, inte alls så hysteriskt kallt som det brukar vara.

LUGNET FÖRE STORMEN

ja, som rubriken lyder så är de här bilderna tagna precis innan jag och min kära vän skrämde ihjäl hela stadsparkens befolkning! Det var faktiskt en jättestor spindel som hade målet att äta upp oss båda!mer blombilder, men hell! jag gillart!


PÄRLOR

blev lite arg igår då det inte gick att infoga bilder för att de var för stora. Men hallå?! jag har ju användt samma kamera och samma inställningar som vanligt och de har annars fungerat. Så jag blev arg och uppdaterade inget igår!


Mamma fyllde år igår så vi var hos mormor där hon, som vanligt, hade framme sina pärlor.RSS 2.0