Berlin, nytt jobb och sängkläder

 Hej!
Det händer massvis i lilla livet just nu. Köpte en ny telefon, läser böcker som är fina och öronmärker massa sidor i Berlin-boken. Om 16 dagar sitter jag och min kära far på en buss på väg till Arlanda för att åka till min studentpresent! Nämligen Berlin. Så himla kul. Och som om inte detta är nog fixade jag mig ett nytt jobb när inte ens mitt nuvarande är slut ännu. Sover i fina sängkläder och badar från båten med pojken också. Åh vad fint lilla livet kan vara!

motljus och lavendel

 Jag fick en liten mini-bukett med lavendel av min bästaste vän härom veckan. De har prytt mitt fönster nu i mer än en vecka och varit så fina så!


Kate Bush – Wuthering Heights
Där har ni nya favvolåten också!

Lolita

Jag läser en bok som min kära pojk tipsat om väldigt kärt. Den är hittills väldigt bra och rolig! Förutom att jag läser lite så spenderar jag dagarna med att jobba jag på det lilla cafét som jag tycker så mycket om och sover så fort jag kan efter de långa passen med jobb. 

Men läs den här lilla boken, den är tokig!

att fånga en fjäril

Nellie, min lillasyster, hon var proffs på att fånga fjärilar när vi plockade blåbär härom veckan. 


Vi har även bevis på Nellies händer att vi plockade blåbär flitigt!

blåbär och massa blåbär!

Jag, mamma, min lilla syster och mammas kompis var och plockade blåbär förra veckan. Det var väldigt fint och mysigt. Efter det gjorde jag en himlans god blåbärs-kaka. Ni kanske kan få en liten tjuvkik på den någon dag!


RSS 2.0