körkort!!!!

Åh så himla skönt, nu är det gjort. Teoriprovet och uppkörningen avklarad och jag kunde inte vara lyckligare. Så himla skönt att ha det gjort. Så om ni ser en galning köra runt överallt på vägarna så vet ni nu varför!

det där med loppis

Det kan vara bra det. Jag fyndade en alldeles jättefin fjärilstavla på en sådan för endast 30 små kronor härom dagen! Sådant är kul tycker jag. Speciellt när jag googlat och sökt på tradera efter en liknande i flera dagar.
Nu fick jag alltså en superfin fjärilstavla med en himla fin gammal ram till. Ett kap kan man säga!


Så nu får den sitta på hyllan över min säng. För där tycker jag att den är värd att få sitta!


man kanske kan kalla det ett recept

Jag glömde ju helt bort att avslöja receptet på den himlans goda smoothien jag gjorde härom dagen. Jag hade i hallonyogurt, hallon, blåbär och några bitar mango faktiskt. I med lite linfrön och honung så blir magen glad och av honungen blir den lite sötare och godare. Sen är det bara att avnjuta den!

(Helst med ett festligt sugrör förståss)


en regnig dag

Saker att göra en regnig dag:

titta in på instagram ungefär hela tiden för att det är den bästa appen!

göra massa goda chokladbollar

fota massa saker inomhus som t.ex. saker till det här inlägget.

Läsa en himlans bra bok som man inte vill ska ta slut

morgonstund

Den här regniga och tråkiga dagen kunde bara bli räddad på ett sätt, och det var med en smoothie till frukost. För hur bra är det inte att äta frukost med sugör?Till den lilla frukosten fick en bok underhålla mig. Just nu är det Paulo Coelho som är författaren och han är ju alldeles utomordentlig på sitt jobb förstår ni!
 

saft saft mera saft

Jag insåg att husmors-sysslorna föll mig i smaken efter att jag provade att göra rabarbersaft, för den var ju så enkel och blev så god. Så nu har jag fått min vän Heimer att plocka massa klasar fläderblom åt mig som han har hemma hos sig på landet och det ska jag ge mig på att göra saft på imorgon! Mer uppdatering om det när det är klart.

en grill-lunch

En dag bestämde jag och mina bästaste kompisar att ha en liten grill-lunch för det passade allas fullspäckade sommar-scheman. Alla tog med sig något till bordet och vi lagade massa gott. 


Jag hade bland annat med mig supermuffins och saft

Stålis var där med de tuffaste skorna

Stenis var också med och hon hade med sig en finsk ordbok

vi satt och grillade bland Heimers tomater på hans uteplats.

Sen åt vi oss mätta och det var den grill-lunchen!

livet och så

Körkorts-teoriprov avklarat, blivit antagen på en psykologikurs i huvudstaden,och kanske därmed flyttar dit i höst, övningskör som en tok, och ja det händer mycket just nu. Men inte mer än vad som kommer hända i höst om det händer. Kära värld! Livet tar lite nya vändningar och det är häftigt.
det där med självporträttJag tycker att det är lite svårt faktiskt.

Ankis rabarbersaft

Min kära mormors syster (ni vet en av de där tokiga tanterna på en av bilderna här för ett tag sedan) gav mig ett alldeles ypperligt recept för rabarbersaft härom veckan. För hon hade nämigen bjudit på så god saft, så jag ville testa själv att göra den. Det blev så himlans gott och den är så söt för den har den sötaste rosa färgen (som jag inte kunde fånga så bra på bild tyvärr). Så nu har jag Anki att tacka för den här sommarens om kommer vara fylld av god saft.


Det är tur att man har en pojk som kan skriva lite finurligt och fint vid sådana här tillfällen också!

när det är fintIngen tredjedelsprincip här inte!

fina helg

Helgen var fin med resande till Göteborg och sen till fina Motala. Fintfintfint.
Nedan ser ni en väldigt fin kusin!


lite till va

RSS 2.0