när det regnar på blommorna
Det har regnat på de stackars blommorna i flera dagar nu. Idag åker jag tidigt till fina Götebog för att sedan åka vidare till Motala imorgon. Där vankas det kalas för gammelmorfar och släktkalas. Fint!


analogt

Jag fick en så fin present av min pappa på studenten. En analog kamera av lite okänt slag. Han visste inte riktigt om den fungerade helt och så, men jag fick den med en så himla fin väska och tillbehör. Så snabbt efter studenten sprang jag till närmaste fotoaffär och frågade lite. Jag fick då rådet att prova att fota med den och framkalla bilderna för att lättast se om den fungerar. Efter bara en dag var rullen fylld av fina saker och jag sprang och framkallade dem, gissa om jag blev överlycklig när det visade sig att den fungerar helt utmärk och det kom ut massa fina bilder?!
Så nu ska jag bara fixa in dem i datorn så ni kan få se bättre bilder av de analoga bilder.

ögongodis


massvis med fina blommor som jag fick på studenten, nu efter mer än en vecka har jag varit tvungen att slänga de flesta men det finns någa som kämpar vidare och sprider fina dofter!

några till

Några till instagram bilder bara för att det är så kul och enkelt. Vi får ju inte glömma personalfesten/fisketävlningen som var så fin, den envisa morfarn som grillade i regnet, min fina krage, massa gott man alltid får när man är hos sin käraste mormor, låt oss inte heller glömma fina bilen som tog oss till balen och inte heller den finaste orsaken till ledighet någonsin! Instagram är ju så himla kul och enkelt. 
Till alla er med smarta telefoner av vilket slag som helst,
som inte ännu har instagram: Skaffa det nu!

instagram de senaste månaderna

Fick en alldeles finfin analog kamera av far i studentpresent, kollar igenom satc och är trollbunden, pluggar till körkort som en tok, fyndade fina skor, och kör så fort jag kan, åt fin mat med fin pojke i fin stad, åt fin efterrätt en annan dag med fin pojk, spelade kort med små kattungar och popcorn, min fina baldejt, massa fynd på en backlucke-loppis och en annan dag matchade jag naglar med armband.
 
Ungefär vad som hänt de senaste månaderna på instagram. jenalstermark heter jag där om någon skulle vilja veta!

sjukdag

Jag är genomförkyld och har bestämt mig att vila som en tok så att jag snabbt blir frisk. Så jag roar mig med körkortstester och tusentals avsnitt av satc, under tiden proppar jag mig också full med allt vad vitaminer heter. Så idag stannar jag alltså i sängen hela dagen. Ganska trevligt ändå!


Den fina brickan är världens finaste studentpresent från den bästa vännen, jag älskar ju jordglober och nu har jag en bricka som liknar en sådan. Så himla bra!

Tokiga tanter

På min student var mormors två systrar här och jag tänkte föreviga dem på bild och råkade då fånga den här bilden. Fråga mig inte vad de har för sig, för det vet de nog inte själva. Men söta är de i alla fall!


bildbomb i svartvitt
Här har vi den sitilige Heimer i svartvitt också. Det kunde ni ju inte få missa!

bildbomb!

Dagen efter min fina bal hade min bästa killkompis sin bal. Det var en ära att få fota honom och han var den stiligaste på sin bal. Hans baldejt kan skatta sig lycklig!Min kära bästaste vän var min reflexskärms-assistent, det tackar vi för! Utan hennes assistans hade det inte blivit lika bra.


STUDENTEN!!!!!!

Jag har tagit studenten!!!! Den 14 Juni hände det och jag har fortfarande inte riktigt fattat eller smält det tror jag. Helt knäppt och lyckligt. Så himla kul att jag vill göra om den dagen minst tio gånger till. Inte nog med bara lyckliga känslan av själva grejen så kom ju släktningar från alla möjliga delar av Sverige och gjorde dagen ännu finare. Vilken känsla att bli så uppvaktad! Ordet lycka räcker inte ens till för att beskriva dagen.


Det pirrar i hela magen när jag tittar på bilder från dagen. För det var så himla lyckligt!

en mini-studentresa

Veckan innan studenten for jag och pojken iväg till Storstaden för lite mys och sånt. Trots att det ser lite dystert ut på bilderna kanske då vädret inte var på topp, så var det himlans fint att åka iväg dit.


en bal

Åh, det var så fint som man nästan bara kan fantisera ihop att det kan vara! Här är några bilder fotade av antingen min bästa kusin Rebecca, min kära far eller min pojkes braiga syster Emma.
Världens finaste tre flickor som hoppar med mig på sista bilden!

Galna tider

Det är så knäppt och galet just nu i huvudet. Imorgon har jag en superfin bal att se fram emot, och på torsdag tar jag sutdenten. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mina känslor! Lycklig varvat med lite rädsla inför framtiden och för hur stort det här egentligen är för mig! Så knäppt och sjukt att inte hjärnan riktigt hinner med på vad som händer. Till råga på allt så jobbar jag för fullt denna vecka också så jag tror att det kommer eka ganska mycket här den här veckan. Jag återkommer när jag inte längre är en skolungdom!

I den här klänningen kommer jag vistas i skolan med min klass en allra sista gång.


en dag med många födelsedagar

Idag fyller min älskade mor år! Det ska vi fira med massa gott, presenter och närvaro av massa folk. Grattis älskade mor. 


Sen fyller ju faktiskt min pojks lillasyster år idag också, så grattis grattis grattis EMMA!
Inte nog med detta så känner jag två till som fyller idag, jag får helt enkelt säga grattis till alla första juni födda människor! (Men mest till mor och Emma)

RSS 2.0