delar av lilla staden

Till min lilla bildkollektion, jag ska ha i skolan, har jag tagit bilder på vår fina stad!en promenad med våren

Det var en alldeles för perfekt vårdag för att jag och Maria skulle orka sitta inne på fotolektionen, så vi tog med oss kamera-maskinerna ut i det fina vädret! Det luktade vår och kändes i hela kroppen.


en liten balklänning

Min lilla klänning som jag beställde för exakt en vecka sedan damp ner i brevlådan idag. Från Amerikatt har de skeppat denna skönhet och jag kunde inte vara mer nöjd. Knallblå skulle jag beskriva den som. Knalblå och fin!
Ni får bara små sneakpeaks nu!

en liten promenad

En liten promenad med mor och systern som har alldeles för många tänder som vill ut på samma gång. Tandfen har haft och göra på senaste tiden! 
delar av ett rum på bild
Hade lite tid till att göra ingenting, så jag fotade lite saker i rummet där ljuset var bäst.
Ni måste förresten köpa något inne på monki så ni får deras nya tidning. Den är så söt och bra!

te-blommor med matchande bok

Min kära bästaste vän var i Istanbul och kom hem med det här till mig. Hon är allt snäll den där flickan. Te-blommorna är jasmine te och man lägger en i en liter vatten och sen ser det nog ut som att blomman slår ut. Himmelens fint tror jag att det blir! Boken är ju så förtrolande fin och har gulnat gammalt papper.

bruna händer och en ny dagbok

Lilla lillasystern kom hem idag från Spanien och är brun som en pepparkaka.
Jag har saknat henne en aning!


till mor

När min mor åkte iväg till ett ställe där solen skiner lite extra just nu så bad hon mig fota dessa växter när knopparna slog ut. Så här har du, kära mor. På beställning!
Jorden i mitt rum

Äntligen äger jag världen och det kunde inte kännas bättre! 75 kronor på en loppis och det var som hittat. Den har några skavanker här och var. Men vad gör väl det, för när jag blir miljonär skaffar jag mig en sån här http://www.artonglobes.com/detail_butterfly_2012.html.Ni kan få bättre bilder när jag fixat iordning dess plats där den ska få stå.

the owls

Kära nån! Jag har helt glömt  bort att visa internets alla besökare denna fina tavla som pryder min vägg numera. Jag fick den av den finaste pojken för några månader sedan. Den är så fin. Ugglor är ju nästan det finaste på planeten om jag får bestämma, näst efter fina pojken.Texten som står på tavlan är ett fint citat från den alldeles tokigt skumma serien Twin Peaks!RSS 2.0