shopping under hundralappen

Det billigaste sättet att shoppa måste vara att följa med min farmor till hennes favorit second hand.affär. Jag fyndade en bok för en enda guldpeng och en himlans fin och Jennifer-ig klänning för 75 silverpengar. Så himla bra tyckte jag!
en bok jag hört ska vara väldans bra men aldrig kommit mig för att köpa
och en grön långärmad sammets-dröm som jag tycker himla mycket om!
 
Nu ska jag kila iväg och jobba om en timme och efter det står julklappsinslagning och julmusik på schemat!

en grå dag

Planer som var roliga blev ändrade och jag sitter och äter frukost istället. En lång sådan. Kanelgröt med havremjölk, en suergod apelsin och kusmi-te! Ganska bra start på dagen ändå.

Nu ska jag åka och krama min mormor och morfar, för det är det enda man kan göra när någon inte finns längre. 

små späda barn med hjärtan som elefanter

Efter en hel helgs arbete och även arbete igår så kändes det fint med en hel morgon ledig. Spenderade den med låååång frukost och nu blir det en massa läsning förstår ni. Himla fint om jag får säga det själv!

Klickade hem andra boken nu också för man kan inte sluta läsa de här tok-böckerna!

Fifty shades of Grey

Läser just nu en väldigt beroendeframkallande bok. Lite generande är den ibland men den är himla spännande och ni måste bara läsa den! Det är en såndär bok som gör att man liksom bara vill hem från jobbet för att man ska få läsa. Man bara längtar tills kvällen så man får läsaläsaläsalääääsa!


 

vaniljdoftande läppar hela vintern

När jag kom hem från jobbet en dag förra veckan låg det en söt liten förpackning och en gullig liten lapp på min säng. Min söta mamma hade köpt det godaste läppbalsamet någonsin. Det doftar vanilj och lite choklad skulle man kunna säga. Så nu kommer jag gå runt och dofta godast i världen hela vintern och det är ju väldigt bra!
 
Tack lilla söta mor!

första veckan i november

Små bilder från lilla mobilen från förra veckan.



Läste Harukis mästerverk en morgon och målade naglarna blodröda
Spelade wordfeud live hos mormor och morfar
Drack lite julmust inför ett tolvtimmars jobbpass
Firade fina farmorn på hennes födelsedag
Fick en otroligt fin liten present av min fina mamma
Invigde min fina tekanna
Väntade på bussen till en fin vän
Jobbade
Drack cola ur den sötaste burken någonsin hos min fina kusin!

Och så använder man ordet "fin" på olika sätt 5 gånger i ett blogg-inlägg!
 
 
 

spännande böcker och kanel-te

Är inne på andra koppen kanel-te för morgonen och börjar läsa Haruki Murakamis andra bok i serien 1Q84. Mycket fin morgon. Ska snart träffa en liten vän på stadens lilla bibliotek. Fin dag helt enkelt!



en perfekt fredagsmorgon

Idag är en såndär morgon ni vet. En fin sådan. Druckit massa koppar te, och kollat på en fin serie. Tycker om när jag börjar jobba sent på eftermiddagen, då hinner man ju med en fin sovmorgon och fin frukost! Nu ska jag iväg för att fira min lilla farmor en stund innan jobbet. Hon fyller nämligen år. Grattis fina du!
fyllde min fina tekanna, jag fick i studentresent av min bästaste väns familj, med mitt nya favvo-te
och tände ett ljus i min ljuslykta som egentligen är en gammal skål från en loppis
häromdagen när jag träffade min fina kompis innan jag skule till jobbet köpte jag ett hekto nytt te från den finaste teaffären i stan. Grönt te jordgubb grädd. Det kan ju liksom inte bli godare som ni förstår!

Och det var den mysfrukosten!


En liten vecka ur lill-mobilen


De tre första bilderna är från en jobbdag, väldigt fint att ha en liten fikalåda med chokladbollar med sig från kusinen. Sen råkade jag ju ut för en halsfluss-basill och har mest druckit litervis med te, skrivit lite grann, och knaprat penicillin. Serier har också varit en trogen vän i sjukstugan! Sov hos mormor och morfar gjorde jag och systern några dagar också och det var ju super-mysigt som alltid! Där har ni en wordfeud-spelande morfar om ni undrar.
 
Heter jenalstermark på instagram för den som undrade det!

en liten mini-orkidé

I söndags var jag och farmor på Ikea och då köpte jag den sötaste lilla blomman och tre små söta ljus som doftar alldeles jättegott. Jag tycker att Orkidéer är så himlans fina och nu har jag äntligen en liten egen fast vi får se hur länge den överlever. Jag brukar vara sådär lite dålig förstår ni, när det kommer till växter och sådant.
Här har ni dagens låt förresten!
Florence + The Machine – Shake It Out

Från Irland

Min kära mor var i dublin under helgen och kom hem med små fina saker till mig. Dublin verkar vara en stad man måste åka till på grund av mysigheten, så jag ska nog försöka ta mig dit med min bästaste fina vän nästa år tror jag!
Fick så fina saker som massa färgglada godisar, en liten söt burk med små mintpastiller i och en himlans fin te-grejimoj som man lägger använda tepåsarna på ni vet! Så himla gulligt.

Sen fick jag de mysigaste sockarna också, men de glömdes bot att fotas!

En bra söndag

Jag slänger på ett till avsnitt av serien Girls, som jag bara förälskat mig i, samtidigt som det nya ljuset från den mest svenska affären (IKEA) lyser på brickan från samma ställe. Muggen är från mormor och tet ifrån den teigaste affären i Berlin. God söndag på eder alla!

First we take Manhattan, then we take Berlin

Fast för mig blir det tvärtom än låttexten som jag har i rubriken. Känns som att det var igår jag och pappa satt pirriga hemma för att vi på natten skule åka till en helt främmande stad! Berlin är ju den mest intressanta stad jag varit i och vill gärna tillbaka. Hade det så himla bra med min kära pappa i den staden alltså och det var nog den bästa studentpresenten tror jag!
Här kommer ett bildregn från Berlin igen.
'
Så himla glad att vi gjorde den här resan. Tack lill-pappan!!


saker att göra när man är sjuk

-Titta på favoritserierna som gör dig glad. Vänner, New Girl, Cougar Town och Seinfeld har fått underhålla mig!
-Använda den mysigaste filten när man fryser som mest. Den som jag fått av mormor som är sådär lurvig och mjuk ni vet!
-Börja läsa en ny bok. Jag har börjat med En Komikers Uppväxt av Gardell!
-Dricka sitt favorit te med extra mycket honung i, jag har mest druckit mitt kokos te från Berlin som snart är slut. Sorgligt!
-Redigera massa gamla bilder man glömt bort och komma på nya redigerings-sätt!
-Börja klura lite på julklappar för i år, jag beställde pappas julklapp igår som kommer bli superbra!
-Hitta någon ny blogg som är inspirerande och kul att läsa. Jag har hittat både en super sorglig blogg och en annan som är helt fantastisk!
-Gör allt det här ovan sängliggandes i sitt rum med något mys-ljus tänt lite här och var.
-Till sist: njut lite ändå av att få göra alla de här slögrejerna i flera dagar. Ganska mysigt ändå bortsett från sjukdomen liksom!

RSS 2.0