stor liten bror


Åh, idag fyller min lillebror 18 år, hur stort är inte det? GRATTIS ÄLSKADE BROR! Snart ska jag iväg och fira honom som bara den, sen väntar jobb och efter det bio med den finaste vännen. Så bra söndag!

shake it out

När man ska jobba sex dagar under en veckan så är den enda dagen av hel ledighet ganska fin. Jag ska fylla den med träning, en fin vän och att bara andas. Försöka leva lite liksom. Hoppas att ni har det fint!

sockersött och brutalt

Under några dagar har jag hunnit plöja igenom två så himla bra böcker. Båda så himla himla bra och beroendeframkallande och båda så otroligt olika. Den ena handlar om ett gäng ungdomar och hur för mycket pengar påverkar dem negativt, den andra om otroligt fin ovillkorslös kärlek.

Less Than Zero och Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött (Hur söt titel?)
Jag kan bara säga, läsläsläslääääs dem!!

ett mellanmål

Kom hem från ett fint träningspass med en rolig träningskompis och gjorde en god smoothie. Man bara mixar en näve hallon (eller andra bär som du har hemma) med afil, skvätter i en halv citron, river i lite ingefära, tar en aning honung, linfrön och kanel så får man den godaste smakupplevevelsen på länge! Sen toppar jag det med superbäret goji och dricker lite te till det, såklart! Hoppas att ni får en fin lördag. För det ska jag ha!

Something Beautiful

Alltså älskar den här helgen så himla mycket. Den har varit fylld med hemladag asiatisk mat med fina vänner (dumplings är förresten det godaste jag ätit på länge!), träning, pizza och filmer med min fina kusin och cirka hundra kilo godis, te med en vän som jag inte sett på hundra år, och nu ska jag snart iväg och avsluta helgen med en himla fin vän! Hoppas att ni haft en minst lika fin helg.

det senaste från instagramHar gjort ofantligt många olika kombinationer av smoothies den senaste tiden,
spelat yatzy med pappa och brodern, bakat bröd i mängder, tittat på inspirerande
dokumentärer om staden jag ska till om några månader (new york!!!!!!!!!), spelat
kort första  timmen på nya året med två skjortbeklädda pojkar, ätit mat på en rast på
jobbet, bakat julgodis och så vidare!

jag gjorde det igen

Det där lilla gryt-brödet var ju så himla kul att göra så för någon dag sedan satte jag en ny smet och slängde i lite aprikoser och valnötter den här gången. Smeten fick sig även lite grövre mjöl den här gången! Det blev lika gott den här gången!


en fin samling

Jag måste ju visa er en fin julklapp jag fick av min älskade pappa. Kusmi te med Irish Blend, det lyxigaste av alla teer det någonsin funnits och det kommer ju alltid i så fina burkar. Och nu har jag två stycken för jag fick ju en förra julen också av en annan fin person då. Så himla fint! Jag hade inte ens önskat mig det av pappa, det är sådant som är finast tycker jag. När man får en sak som prickar så rätt trots att man nog inte riktigt ens behövt att önska sig det.
Så nu pryder de fint mitt färggladaste hyllplan för där tycker jag att de hör hemma!

en sångarsaga

Jag lyssnar igenom Infruset av Mando diao för cirka hundrade gången och dricker vitt te som jag förvarar i en fin burk från Vadstena. Vitt te är nya grejen hemma hos mig, ni måste prova! Så mild och god smak alltså. Mitt heter Spirulina som jag köpte löst i den finaste butiken här i stan.

2012 och allt vad det innebar

Här kommer mitt 2012 i några bilder.

Alltså oj det har hänt alldeles jättemycket under 2012:
Jag och min bästa vän fick vår receptbok tryckt och det var häftigt tycker jag.
Tog studenten och upplevde ett lyckorus jag aldrig någonsin känt förut.
Fick då ett stipendium av skolan för något jag kommer vara mallig för livet ut.
Fixade mitt efterlängtade körkort efter hundratals tårar och starta i backe-övningar med pappa!
Hade en fin café-sommar på mitt favorit-jobb.
Åkte till Berlin med min älskade pappa och hade den bästa resan någonsin.
Kom hem och en seciell relation tog slut med en fin person, men den förvandlades snabbt till något mycket finare!
Skaffade mig två nya jobb och har lärt känna nya inspirerande människor.
Bokade drömresan med min fina vän (New York!!!!!)


2013 kommer ha det tufft om det vill leva upp till alla händelser från 2012 men jag tror på 2013, det kommer bli fint.

för du är mitt lilla hjärta

Jag har ju som sagt den sötaste mormorn i världen, har råkat få söta mor och far föräldrar överlag måste jag säga. Himla fina de där små människorna, tycker så mycket om dem och våra relationer! Härom veckan fick jag ett gulligt hjärta av just min mormor för att hon tyckte att jag var ju hennes hjärta. Så sött! Så nu hänger det fint på min vägg och påminner mig om vilken himla fin mormor jag faktiskt har. Som en bästa vän och mormor i ett!

RSS 2.0