vi drar till storstaden

Nu åker jag, skorna och lilla bästa vännen till stockholm. Vi har planerat att slösa pengar, hålla oss i områden med mycket körsbärsblom, kika in på Urban Outfitter, slösa lite mer pengar, och äta massvis med mat.

en liten ask

Har ni någonsin skådat något så sött? Jag älskar små burkar och askar och skulle helst av allt ha massa sådana i mit kök när jag flyttar hemifrån! Tänk er en gammal kakao-burk, eller en fin kak-burk eller kanske en kaffe-burk i en hylla i köket, och så den här lilla asken förståss!


larven lea

Fördelen med att ha en mamma som lärare är ju att hon rättar mina stavfel och även tar med sig en larv hem från skolan. Den här lilla larven ska alltså bo hemma hos oss tills den blir en fin och ståtlig fjäril och då får vi släppa ut den i någon fin skog. Tills dess ska den få bo i en större bur som vi ska flytta över den till snart.


Min syster döpte larven till Lea!

i bokhyllan

Bland mina receptböcker som jag har här hemma kommer snart min och Josefines fina bok ha en plats. Bilder på den kommer snart!

små blommor

från trottoaren


när staden har för många söta byggnaderKarlstad är staden med små fina hus lite här och var.när vatten är i ofokus och fokusliten stor systerMin fina syster som på något magiskt vis blivit så himla stor och vuxit upp så fort!

extremt högt och otroligt nära

Oj vilken bok alltså! Den är så bra så att man glömmer bort kladdkakan man har i ugnen och kommer på den en kvart för sent. Den är skriven så tufft och barnsligt på något vis att man blir alldeles till sig när man läser. Så läs! Det är mitt tips.


Boken har även bilder på vissa sidor vilket får mig att undra
varför inte alla romaner har det, för det är ju hur bra som helst!

looooooooooooooooooooooooov!


Efter en jobbig vecka i skolan med både redovisning och läskig spruta så känns det skönt med lov!

när det blir lite fel ibland

Tanken var väl såklart att blomman skulle få fkous, men tyvärr hamnade den någonstans på gräset tror jag. Men jag tycker om den här bilden med kompositionen och allt, så därför lägger jag upp den här ändå trots skärpans frånvaro i bilden. Vi kan ju alltid låtsas att det var meningen att bli så!glad liten påsk på er alla småHa nu en fin påsk och ät som tokar av alla favoriter på påskbordet!

När man inte kan motstå någotNär monki rear ut supersöta klänningar och man lovat sig själv att inte köpa något klädesplagg denna månad. Då går inte ekvationen ihop och det blir som det blir. Men garderoben och jag blir lycklig i alla fall!

en liten till


En liten del till av staden.

RSS 2.0